Static Header

Put your questions here on how to do things in ProtoShare.
timssewell
Posts: 29
Joined: Mon Aug 19, 2013 8:40 am

Static Header

Postby timssewell » Tue Aug 20, 2013 1:29 pm

Hi

Is there anyway of defining an object, like a header so that it doesn't move when the page scrolls, like twitter for example?

Thanks

Tim

Josh Kristof
Posts: 525
Joined: Tue Mar 31, 2009 3:40 pm

Re: Static Header

Postby Josh Kristof » Tue Aug 20, 2013 2:07 pm

Unfortunately the css required to create static content would not function properly in review. The only other alternative would be to use a live view component (iframe) pointing to another page in your project that contains your scrolling content. The downside is that any link clicked would also open in the iframe. This could be worked around but would required using advanced HTML components for the links.
Josh Kristof
customerservice@protoshare.com
Site9, Inc. / Customer Support
blog.protoshare.com | twitter.com/protoshare

timssewell
Posts: 29
Joined: Mon Aug 19, 2013 8:40 am

Re: Static Header

Postby timssewell » Wed Aug 21, 2013 6:04 am

ok thanks. Is this something that is likely to make it into the product at some point as its quite a common requirement now?

Nick Jennings
Posts: 165
Joined: Mon May 14, 2012 12:06 pm

Re: Static Header

Postby Nick Jennings » Wed Aug 21, 2013 10:08 am

Hi,

Thanks for the feedback.

It is not currently on our roadmap, but we can submit this to our developers as a feature request for a possible future release.
Nick Jennings
customerservice@protoshare.com
Site9, Inc. / Customer Support
blog.protoshare.com | twitter.com/protoshare


Return to “How Do I...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron