Page Navigation Selection Issue

Is something not working the way you expect? Enter it here because someone else might have a similar issue.
dcardine
Posts: 3
Joined: Tue Nov 23, 2010 10:52 am

Page Navigation Selection Issue

Postby dcardine » Tue Nov 23, 2010 10:57 am

Hello, I'm new to Protoshare, and I'm playing around with using the horizontal page navigation in one of my templates. i'm using 2 of them. 1 for my main nav which by default uses the children of my Home page. the other one i'm trying to set to use a different set of child pages, but when i go to the selection screen, it just hangs on "Loading".

Browser: FF 3.6.3

Josh Kristof
Posts: 525
Joined: Tue Mar 31, 2009 3:40 pm

Re: Page Navigation Selection Issue

Postby Josh Kristof » Wed Nov 24, 2010 9:33 am

The selection screen works for all other navigation components except for this single one? If so, it sounds like something might be going on with that specific component. To have us look at it further, please contact us via the support form at: http://www.protoshare.com/services-support/

dcardine
Posts: 3
Joined: Tue Nov 23, 2010 10:52 am

Re: Page Navigation Selection Issue

Postby dcardine » Wed Nov 24, 2010 10:12 am

I just took a look at it again to try a different nav control, and it is loading in both the new (vertical paging) control, and the one i was messing with yesterday. Seems whatever was hanging it up has been resolved!

thanks for the quick response.


Return to “Troubleshooting & Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron